KUGOO KIRIN V1 (B2)

525,00 

Otključajte slobodu urbanog istraživanja uz Kugoo Kirin B2 – Vaš ključ za beskrajne gradske avanture!

Nema na zalihi

SKU: 247 Kategorije: ,

Opis

Otkrijte urbanu slobodu s električnim mopedom Kugoo Kirin B2!

Život u gradu zahtijeva pouzdanog i elegantnog suputnika za sve vaše dnevne avanture, bilo da se radi o putovanju na posao, uživanju u slobodnim aktivnostima ili istraživanju novih mjesta. Ne tražite dalje od električnog mopeda Kugoo Kirin B2 – vašeg idealnog rješenja za gradski prijevoz. Recite zbogom znojnim putovanjima na posao ili prljanju jer je ovaj privlačni model dizajniran da vaše putovanje učini ugodnim bez napora.

Svestranost bez premca: s izvanrednom nosivošću od 120 kg i težinom mopeda od samo 18 kg, Kugoo Kirin B2 napravljen je za praktičnost i fleksibilnost. Zahvaljujući sklopivom upravljaču, možete ga jednostavno spremiti u prtljažnik automobila ili nositi u javnom prijevozu, što ga čini savršenim suputnikom.

Ostanite informirani i sigurni: upravljač je opremljen s tri LED svjetla koja prikazuju status baterije, osiguravajući da uvijek znate kada je vrijeme za ponovno punjenje. Prednja i stražnja svjetla upozorenja povećavaju vašu sigurnost, dok vam mobilna aplikacija omogućuje praćenje položaja, brzine i raznih performansi mopeda.

Glatka vožnja, snažna izvedba: s 14″ pneumatskim kotačima, Kugoo Kirin B2 klizi bez napora po bilo kojem urbanom terenu. Pokreće ga robusni motor od 48 V, 400 W, može postići maksimalnu brzinu od 45 km/h, osiguravajući da ste uvijek ispred paketa.

Inteligentna baterija: baterija od 48 V, 7,5 Ah vaša je karta za avanturu i nudi domet do 25 km u tri podesiva načina rada. Punjenje mopeda je povjetarac s uključenom vanjskom jedinicom, koja pruža 2A, 42V s univerzalnom kompatibilnošću (110-240V, 50~60HZ).

Jeste li spremni prihvatiti urbani način života kao nikada prije? Nadogradite svoje gradsko iskustvo s električnim mopedom Kugoo Kirin B2 i redefinirajte svoja svakodnevna putovanja stilom, praktičnošću i neusporedivim performansama.

 

Promjer kotača: 14″ pneumatski
Baterija: 48V, 7.5Ah
Motor: 48V, 400W
Najveća brzina: 45 km/h (ograničeno)
Nosivost: 120 kg
Vrijeme punjenja: 6 sati
Maksimalni domet: do 25 km
Performanse penjanja: 15°
Kočnica: električna kočnica + disk kočnica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KUGOO KIRIN V1 (B2)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)