Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II

659,00 

Prigrlite bezgranično istraživanje i putovanja bez napora uz Ninebot Kickscooter MAX G30E II. Poboljšajte svoje iskustvo vožnje već danas!

Nema na zalihi

SKU: 249 Kategorije: ,

Opis

Oslobodite slobodu s električnim romobilom Ninebot Kickscooter MAX G30E II!

Ne dopustite da vas išta sputava. Ninebot Kickscooter MAX G30E II opremljen je baterijom iznimno velikog kapaciteta koja vas sa samo jednim punjenjem može odvesti na nevjerojatnih 65 km putovanja. Regenerativna stražnja kočnica prikuplja energiju tijekom kočenja ili vožnje nizbrdo, dodatno proširujući domet. Štoviše, skuter ima ugrađeni brzi punjač s izlaznom snagom do 3 A i sekundarnim priključkom koji može osigurati snagu punjenja do 5 A.

Vožnja puna udobnosti i sigurnosti: Ninebot Kickscooter MAX G30E II ima velike pneumatske gume promjera 10″, dizajnirane za udobnost i smanjeni rizik od probijanja. S dvostrukim prednjim bubnjem i stražnjim električnim kočnicama, snažnim prednjim i stražnjim LED svjetlima i zvonom , vaša je sigurnost dobro zbrinuta. Osim toga, siguran način rada za pješake dostupan je za kretanje po prepunim područjima pri laganoj brzini od 6 km/h.

Istražite grad, putujte s lakoćom: idealan suputnik za gradska putovanja i duža putovanja, ovaj Ninebot električni skuter prikladan je za vozače od 14 godina i više. Sa snažnim motorom koji može svladati nagibe od 20° i ekološki prihvatljivom potrošnjom energije, kombinira performanse i ekološku svijest.

Nenadmašne performanse: krstarite maksimalnom brzinom od 30 km/h sa Segway Kickscooter MAX G30. Njegove čvrste gume od 10″ osiguravaju glatku vožnju, dok sustav dvostrukih kočnica osigurava pouzdano zaustavljanje na mjestu.

Ostanite informirani dok ste u pokretu: Zaslon u boji obavještava vas o vožnji u stvarnom vremenu, a možete birati između tri različita načina vožnje prema svojim željama.

Povežite se i prilagodite: povežite svoj iOS ili Android uređaj putem dostupne aplikacije kako biste otključali više značajki i prilagodili svoje iskustvo vožnje.

Promjer kotača: 10″
Baterija: 36V, 15.3Ah / 350Wh
Motor: 36V, 350W
Najveća brzina: 30 km/h (ograničeno)
Nosivost: 100 kg
Vrijeme punjenja: 5-6 sati
Maksimalni domet: do 65 km
Performanse penjanja: 20°
Brake: Electric Brake + Drum Brake

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)