-8%

KuKirin G4

Original price was: 999,00 €.Current price is: 919,00 €.

KuKirin G4 High-Performance Off-Road predstavlja vrhunac inovacije električnih skutera. Od jedinstvenog dizajna i robusnih mogućnosti do snažnog motora, baterije velikog kapaciteta i pametnih značajki, ovo je igračka koja redefinira što je moguće u svijetu električnih skutera. Bilo da tražite brzinu, avanturu ili jednostavno jedinstveno iskustvo vožnje, KuKirin G4 je spreman za to.

Na zalihi

Opis

Predstavljamo terensku verziju KuKirin G4 skutera visokih performansi – pravog inženjerskog čuda koje kombinira elegantan dizajn s robusnim mogućnostima za redefiniranje svijeta električnih skutera. S vrhunskim značajkama i snažnim komponentama, KuKirin G4 je više od običnog vozila – on je utjelovljenje brzine, snage i inovacije.

Filozofija dizajna KuKirin G4 utjelovljena je u dizajnu šupljeg oblika, koji je izvanredna evolucija tradicionalnog dizajna. Aerodinamično tijelo ne samo da zrači aurom kompaktne jednostavnosti, već također simbolizira brzinu i nepokolebljivu snagu. Ovaj skuter s lakoćom probija barijere od vjetra, postavljajući nove standarde za estetiku električnih skutera visokih performansi.

Opremljen 11-inčnim proširenim vakuumskim gumama, KuKirin G4 spreman je za osvajanje bilo kojeg terena. Od pješčanih plaža do snježnih krajolika do neravnih planinskih staza, ove ultra široke gume pružaju iznimno prianjanje i stabilnost, čineći svaku vožnju uzbudljivom avanturom.

Srce KuKirina G4 je super moćni motor kardanske osovine. Ovaj nevjerojatni, integrirani motor glavčine kotača koji stvara snagu od 2000 Wh može voziti skuter do nevjerojatnih brzina do 70 km/h. Struktura dvostrukog hlađenja motora osigurava optimalnu izvedbu čak i dugoročno, tako da možete doživjeti uzbuđenje brzine bez kompromisa.

KuKirin G4 napaja se litijskom baterijom visokog kapaciteta i visokih performansi. S izvanrednim kapacitetom od 20Ah/1200Wh, ova baterija pruža izniman maksimalni domet od 75 kilometara. Ono što ga čini posebnim je njegova sposobnost održavanja visoke izlazne struje dok jamči produljeni vijek trajanja baterije, dajući vam vožnju koja je i ugodna i izdržljiva.

Povećavajući sigurnost i udobnost, KuKirin G4 može se pohvaliti sofisticiranim sustavom svjetla. Šest LED svjetala osvjetljava cestu tijekom noćnog putovanja, s glavnim prednjim svjetlom koji vodi put i dva svjetla na upravljaču koja pružaju dodatno osvjetljenje. Straga, osim stop svjetla na stražnjem krilu, nalaze se i dva indikatorska svjetla, čime je osigurana vidljivost i sigurnost tijekom noćne vožnje skutera.

Kontrola je osigurana intuitivnim pametnim zaslonom koji se može dodirnuti. Jednostavnim dodirom možete neprimjetno mijenjati načine vožnje, upravljati prednjim svjetlima i pristupiti svim bitnim podacima o vožnji. Ova digitalna nadzorna ploča omogućuje vam da jednostavno prilagodite svoje iskustvo vožnje.

Ukratko, KuKirin G4 High-Performance Off-Road predstavlja vrhunac inovacije električnih skutera. Od jedinstvenog dizajna i robusnih mogućnosti do snažnog motora, baterije velikog kapaciteta i pametnih značajki, ovo je igračka koja redefinira što je moguće u svijetu električnih skutera. Bilo da tražite brzinu, avanturu ili jednostavno jedinstveno iskustvo vožnje, KuKirin G4 je spreman za to.

Promjer kotača: 11″
Baterija: 60V, 20Ah
Motor: 60V, 2000W
Najveća brzina: 70 km/h (ograničeno)
Nosivost: 120 kg
Vrijeme punjenja: 10-12 sati
Maksimalni domet: do 75 km
Performanse penjanja: 20°
Kočnica: elektronička + disk kočnica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KuKirin G4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)