Kugoo KuKirin G1 PRO

799,00 

Isporuka odmah, iz vlastitih zaliha!

Nema na zalihi

Opis

Električni skuter Kugoo KuKirin G1 Pro izvrstan je izbor za one koji traže pouzdano i udobno prijevozno sredstvo kako u urbanim tako i izvan cesta. Što se tiče opreme, ovaj skuter nudi izvrsnu alternativu kako za slobodno vrijeme tako i za svakodnevnu upotrebu.

Skuter ima robustan dizajn i pouzdana tehnička rješenja. Zahvaljujući dva motora od 800 W i izmjenjivoj bateriji od 48 V, 20 Ah, osigurava učinkovit transport i dugoročne performanse. Uz pomoć kotača promjera 10 cola i guma za sve terene s lakoćom se nosi s izazovima gradskih prometnica i neravnijih terena.

Maksimalna brzina Kugoo KuKirin G1 Pro ograničena je na 55 km/h, što i dalje pruža izvrsne performanse. Skuter je nosivosti 120 kg, tako da ga lako mogu koristiti i manji i veći korisnici. A maksimalna sposobnost penjanja od 20° omogućuje vam glatko kretanje čak i u brdovitim područjima.

Kombinacija električnih i disk kočnica osigurava učinkovito i sigurno zaustavljanje, tako da možete kontrolirati vožnju u svim uvjetima. Brzo i jednostavno punjenje baterije omogućuje vam da u kratkom vremenu ponovno budete na putu, tako da ne morate dugo čekati na sljedeću avanturu.

Sve u svemu, električni skuter Kugoo KuKirin G1 Pro izvrstan je izbor za svakoga tko cijeni pouzdanost, performanse i udobnost u robusnom i svestranom prijevoznom sredstvu. Bilo da se radi o gradskom prometu ili trčanju, ovaj skuter lako svladava sve izazove.

Promjer kotača: 10″ Offroad
Baterija: 48V, 20Ah
Motor: 48V, 2x800W
Najveća brzina: 55 km/h (ograničeno)
Nosivost: 120 kg
Vrijeme punjenja: 4-6 sati
Maksimalni domet: do 70 km
Performanse penjanja: 20°
Kočnica: elektronička + disk

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kugoo KuKirin G1 PRO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)